Stockholm 22-23 september 2018

Hundträning - nycklar till effektiv träning med Bob Bailey 
Seminarium & workshop. 

BOB 2
Robert E Bailey, one of the most experienced animal trainers alive today

För att effektivt och humant träna hundar behövs kunskap om hur inlärning sker. Låt Bob Bailey visa dig hur du effektivt, snabbt och med glädje får din hund att förstå vad som leder till belöning. Låt honom visa dig hur du med hjälp av beteendeanalys kan komma mycket längre i din träning.

För dig som instruktör är det bästa sättet att fånga kunder är genom snabba och effektiva resultat som dina kunder enkelt kan ta efter på egen hand. När tid och uppmärksamhet är kort kan det vara svårt att vara snabb, effektiv och human. Stärk dig själv och dina kunder genom att lära dig att kombinera dina mentala förmågor ... OCH dina mekaniska färdigheter. 

Låt Bob Bailey dela med dig hans oöverträffade erfarenhet av tillämpad beteende analys. Lär dig att bli bättre på att forma beteende än vad du trodde var möjligt. Lär dig hur du får ut det mesta av beteendet på kortast möjliga tid. Maximera resultaten du får i träningspassen genom att förstå hur du använder beteendeanalys. Du kommer att förbättra din egen träning och lära dig strategier för att hjälpa dina kunder att få ut det mesta av sin träningstid mellan sessionerna.

Tänk - Planera - Träna

På scen med Bob, 4 hundar och deras tränare.
 
Plats: Scandic Star Sollentuna, Aniaraplatsen 8, 191 21 Sollentuna
Pris: 3 500:- (inkl lunch och fika)

ANMÄL DIG HÄR

Boende och middag måste du boka själv.
För att ta del av rabatter på middag och logi uppger du 46505217 i mailet meeting.starsollentuna@scandichotels.com eller via telefon: +46 8 51726400, samt om du har speciella kostpreferencer, allergier eller vill boka parkering till logirummet. Ändringar och avbokningar måste alltid göras skriftligen.

 Vi ser fram emot att träffa dig! 

Marie Fogelquist 
Dala Hundservice
0703202630, info@dalahundservice.se
Borlänge 25-27 september 2018